Fullstack Developer (2 posities)

WAT GA JE DOEN?

Mobile Viewpoint is gespecialiseerd in de ontwikkeling van draadloze video transmissieapparatuur, Automatische (AI) studio en sportproductie systemen en software voor broadcast en beveiligingsmarkt. Klanten zijn bijvoorbeeld BBC, Al Jazeera, RAI Italië en Disney, maar ook RTL Nederland en de politie. Naast hardware maakt Mobile Viewpoint innovative cloud based services voor de transmissie en opslag van audio en video. Als je onze website bekijkt krijg je een goede indruk van wat we doen en de innovatieve omgeving waarin je werkzaam kan zijn.

Als Full Stack Developer ga je bij ons werken aan de implementatie van ons LinkMatrix Management Portal. Dit is een gratis te gebruiken beheerplatform dat werkt vanuit elke browser om elk WMT-apparaat van afstand te gebruiken. De LinkMatrix is ons gezicht naar de klant en de toegang tot als zijn diensten, maar ook remote management van zijn video encoders en decoders.

Naast ons klant portal ben je ook bezig met de implementatie van nieuw features op onze hardware. Dit wordt gedaan door middel van PHP, Python of C++. Afhankelijk van jouw kennis en kunde kun je ook een toevoegde waarde gaan leveren aan de time processing van onze AI-software. Onze automatische studio en sportproductiesystemen zijn state-of-the-art. Dat komt omdat wij onze eigen software maken in plaats van gebruik te maken van standaard softwarecomponenten. Onze Developers zijn dan ook de core van ons R&D-team.

Geinteresseerd of heb je nog vragen over deze vacature? ? Email m.bais@mobileviewpoint.com