Support Engineer

Ooit gedacht dat een groot deel van live video streaming van het nieuws in de wereld door een Nederlands bedrijf mogelijk wordt gemaakt? Onze draadloze videotechnologie  wordt over al ter wereld toegepast bij klanten als BBC, Eurovision, maar ook bij lokale regionale TV zenders als AT5. Vanuit ons kantoor in Alkmaar bedienen wij onze klanten en ontwikkelen wij nieuwe technologie en software om onze producten nog beter te maken.

Onze klanten zijn afhankelijk van onze dienstverlening, geen beeld betekent geen nieuws en daarom zoeken wij een support engineer die onze klanten ondersteund indien er problemen zijn.

Om dit te kunnen beschik je over een goede kennis van IP netwerken, kun je overweg met Linux, heb je inzicht hoe mobiele data werkt binnen 3G en 4G netwerken en zijn Firewalls en NAT bekende termen voor je.

Je hebt gevoel voor waar een fout kan zitten zonder dat jij precies alle technische ins en out weet. Samen met 2nd line support los jij het probleem voor de klant op, want de klant is koning. Met een 9 to 5 mentaliteit kom je bij ons niet ver.

Je bent communicatief vaardig. Naast de Nederlandse taal beheers je het Engels in woord en schrift.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een technische HBO achtergrond op het gebied van ICT, maar een ervaren persoon met een MBO opleiding en cursussen nodigen wij ook uit. Belangrijk is dat je uit het goede hout bent gesneden.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij geloven in goed werkgeverschap en zorgen dat jij plezier in je werk hebt. Daarbij hoort een markt conform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij kennen een informele bedrijfscultuur met no nonsens mentaliteit. Wij zijn assertief en vragen dat ook van jou. Binnen het bedrijf krijgen onze medewerkers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen want alleen dan kunnen wij onze positie in markt handhaven.

Graag nodigen wij je uit je sollicitatie en motivatie te mailen naar m.bais@mobileviewpoint.com. Voor informatie kun je contact opnemen met Michel Bais 072-700502